Recursos gratuïts

Aprenem a enviar un mail

Material didàctic per aprendre a enviar un mail

Més informació

Avui us porto un material per practicar l’estructura d’un mail, així com l’estructura directa d’un text, endreçar les idees i gestionar de manera positiva les xarxes socials.

Els joves amb els quals treballo no utilitzen el mail com a eina, de la manera que ho fem nosaltres. Per aquest motiu no han realitzat aquest aprenentatge. Però considero que és un aprenentatge necessari, el correu electrònic és una gran eina, i saber escriure bé també.
Per això quan una seguidora em va proposar fer un material per treballar a través del mail em va semblar una idea estupenda, no només per totes les habilitats acadèmiques que treballes a través d’aquesta eina i aquesta activitat, sinó perquè escriure és una gran eina de gestió emocional, i ens pot ajudar molt a treure tot allò que portem dins, sense la pressió de tenir algú assegut davant nostra, o trobar-nos en un grup.

Si ho creieu oportú, poden escriure primer el mail en un paper, com si fos un esborrany, o fer com he fet jo, que els he donat una temàtica i m’han enviat el mail des de casa.

L’endemà, hem revisat cada correu electrònic i hem identificat totes les coses que podíem millorar!

En què consisteix el material:

– Trobareu 6 “temàtiques” en targetes i cada targeta té una icona que la diferencia de les altres.

Podeu treballar amb les targetes soles o amb el taulell de joc.

– El taulell de joc consisteix a llençar dos daus, mirar quines són les coordenades al taulell i escollit una targeta amb la icona que ens ha tocat, i ja ens podem posar a treballar!

– Per últim, he preparat una làmina amb alguns tips que ens poden ajudar a millorar els nostres redactats!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Aprenem a enviar un mail”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *