Recursos gratuïts

Clauer de lectoescriptura

Material per treballar la classificació i la lectoescriptura

Més informació

Es tracta d’un recurs per a relacionar paraules amb les imatges, imatges amb les paraules, per a classificar imatges i paraules en les seves categories, entre altres utilitats.
Us explico a continuació les diferents opcions de treball:

Podeu relacionar les paraules amb les imatges. Per contra, podeu relacionar les imatges amb les paraules. Així que podeu fer el treball de manera bidireccional per tal d’aprofundir en els dos aprenentatges, ja que podeu trobar persones que els costi més treballar en una línia que en l’altre.

Per altra banda podeu treballar exactament igual, relacionant imatge – paraula, però en aquest cas posant la categoria de paraula.

Per exemple: una síndria – aliments

Per treballar amb les targetes de suport, doncs és molt senzill però positivament complementari.
La targeta de suport us donarà l’opció de treballar de manera interactiva. Podreu relacionar paraules i noms, escriure la paraula i identificar de quina família es tracta.

Per últim teniu 2 taulells de joc, es tracta de llençar el dau, quan caiguem en una casella concreta, agafem la targeta de suport i treballem sobre la imatge que ens ha tocat.

És un recurs molt útil! Fàcilment adaptable a moltes edats. No només en etapes infantils. Les persones adultes en procés d’alfabetització, també agraeixen aprendre a través del joc.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Clauer de lectoescriptura”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *