Crear, educar, buscar… començem!

27 juny 2017 Bloc de notícies i novetats

Cap comentari


Crea, és un concepte molt ampli, i el fet d’educar també.
Crear, pots crear tot allò que vulguis, de fet jo ara mateix estic creant, puc crear una peça de roba, un pastís i un recurs perquè algun dels infants o joves amb els que treballo aprenguin a llegir.
Per això m’enamora el concepte, crear, sona a col·lectiu, a equip, a què qualsevol cosa que crees, si aquesta està feta amb el cor, funcionarà. A vegades no cal crear perquè ja ho està, i ens cal buscar, i potser aquest és un dels motius pels quals he decidit obrir aquest espai.

Buscar… Quan treballes amb infants i joves i no vols que és passin el dia asseguts fent fitxes et cal alimentar dia i nit la creativitat perquè tot es converteixi en un joc o una activitat dinàmica i puguem arribar al mateix objectiu. Buscar a vegades esgota i per tant acabes creant recursos i a mi m’agradaria compartir-los amb tothom qui, amb ganes de canviar una mica les coses, també busca i crea sovint.
Crear, i educar sobre tots aquells temes que m’inquieten, que vivim dia a dia amb els infants i joves, la pobresa, les diferencies de gènere, la violència, la disCAPACITAT i un llarg etcètera on i cap molta reflexió, i moltes ganes de canviar el món amb què tenim a les nostres mans. L’educació.
Jo, obro també a partir d’avui, nous reptes d’aprenentatges, sobretot a nivell informàtic 😉

Educar és un concepte molt més gros. Ja n’aniré parlant, però si una cosa crec fermament és que educar és tot allò que fem constantment des de les accions més petites fins a les més gegants, des de les relacions més minses fins a les més estretes…. Educar, és feina de totes.

M’agradaria, que a la llarga, ja que les coses a foc lent sempre tenen millors resultats aquest pugui ser un espai de debat i ple de recursos de tot allò que ens agradi fer, creant i educant!

Entre totes, tot!

Somriurem!


GUIA D’ACTIVITATS “ESTIMA EL TEU COS”

22 febrer 2021 Bloc de notícies i novetats

Puc assegurar-vos que mai havia tingut un llibre a les mans en el que sentis identificada tan profundament i en el que penso que estan representades les dones, les dones […]


Drets de la infància

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

El pròxim dia 20 de novembre es commemora el dia internacional dels drets de la infància. En la meva trajectòria personal i professional he treballat molt en aquesta línia i […]


Estructura d’una conversa

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

Si una cosa em sembla magnifica i enriquidora de les persones és que puguem ser totes diferents, que tinguem habilitats oposades i que allò que a mi em resulta absolutament […]

Escriu un comentari

VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tots els nous continguts descarregàbles i noves propostes didàctiques.
0
    0
    Cistella de la compra
    La cistella està buida