Recursos gratuïts

Crispetes (Autoestima i autoconeixement)

Material per treballar l’autoestima i també l’autoconcepte.

Més informació

Material per a treballar les coses que ens agraden i les que voldríem canviar! Canviar en tots els sentits! L’objectiu no és que només ens centrem en nosaltres mateixes com a persones, sinó que siguem capaços de ser crítics! Però aquest és el meu objectiu, així que sense cap por, enfoqueu l’activitat cap a on us sembli més útil, més enriquidor i depenent de les necessitats de cada grup.

L’activitat és molt senzilla, absolutament senzilla, però és cridanera, atractiva i emociona, i aquests aspectes són els que ens ajuden a motivar a les persones a participar de l’activitat!
En què consisteix:

Trobareu dues fitxes, el primer que heu de fer és que cada persona pinti el seu recipient de crispetes, us pot semblar una ximpleria a segons quina edat però fa que et sentis teva l’activitat i que comencem a treballar amb calma!

Cal pintar si ho voleu el recipient de les dues fitxes.

En la primera cal que escriguin en cada crispeta coses que els agraden, com us he dit abans, enfoqueu l’activitat cap a on més us convingui.
En la segona fitxa cal indicar coses que ens agradaria canviar, el que hem fet per a mantenir la intimitat dels joves, i que així tinguessin més confiança en fer l’activitat ha estat escriure en paperets i fer una bola com si fossin crispetes! Ningú ha mirat el que han posat els altres i no ho hem compartit, això ja vindrà més endavant! De moment ho tenim penjat a l’aula!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Crispetes (Autoestima i autoconeixement)”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *