Drets de la infància

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

Cap comentari


El pròxim dia 20 de novembre es commemora el dia internacional dels drets de la infància.

En la meva trajectòria personal i professional he treballat molt en aquesta línia i per sort també he pogut gaudir molt de diferents activitats quan era nena enfocada a un dia tan especial com el 20 de novembre.

Si em coneixeu una mica, sabeu que no m’agraden massa els dies en concret i que sóc molt conscient de com és d’important treballar durant tot l’any i en la nostra manera de viure i mirada tot allò que creiem imprescindible per a educar des de la justícia, la llibertat i l’amor.

Tampoc ús faré un gran descobriment si us dic que els drets dels infants es vulneren diàriament en gairebé tots els països del món, ja sabem com funciona això d’escriure les coses en un paper més aviat mullat.

I per altra banda també sóc conscient que els infants tenen deures, però no és l’objectiu d’aquest material.

Aquest és un material força extens, però he decidit que sigui gratuït per assegurar-me que tothom tingui la possibilitat d’accedir a ell.

Espero que pugueu gaudir molt d’aquest material, que seguim defensant els drets de la infància, que ells i elles també ho facin i que eduquem en valors!

Us deixo l’enllaç al material: https://creaduca.com/activitats-drets-de-la-infancia/


GUIA D’ACTIVITATS “ESTIMA EL TEU COS”

22 febrer 2021 Bloc de notícies i novetats

Puc assegurar-vos que mai havia tingut un llibre a les mans en el que sentis identificada tan profundament i en el que penso que estan representades les dones, les dones […]


Drets de la infància

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

El pròxim dia 20 de novembre es commemora el dia internacional dels drets de la infància. En la meva trajectòria personal i professional he treballat molt en aquesta línia i […]


Estructura d’una conversa

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

Si una cosa em sembla magnifica i enriquidora de les persones és que puguem ser totes diferents, que tinguem habilitats oposades i que allò que a mi em resulta absolutament […]

Escriu un comentari

VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tots els nous continguts descarregàbles i noves propostes didàctiques.
0
    0
    Cistella de la compra
    La cistella està buida