Recursos gratuïts

El cos humà

Amb aquest material trobareu imatges del cos humà tal com el percebem des de fora, dels músculs, els ossos, el sistema nerviós, el sistema circulatori i l’aparell digestiu.
Per una banda, trobareu les imatges que només les heu de posar juntes una darrera l’altre i grapar a dalt, xq d’aquesta manera pugueu anar movent les pàgines enrere. Per altra banda trobareu els noms de cada sistema, o part del cos humà per a relacionar.Per últim, el material es complementa d’unes targetes amb algunes curiositats sobre cada apartat.Veureu que les targetes no porten el nom, però si la imatge, així que la idea és que els infants mateixos siguin els que relacionen!

Més informació

Aquest és un material per a treballar el cos humà.

Per una banda, trobareu les imatges que només les heu de posar juntes una darrera l’altre i grapar a dalt, xq d’aquesta manera pugueu anar movent les pàgines enrere. Per altra banda trobareu els noms de cada sistema, o part del cos humà per a relacionar.

Per últim, el material es complementa d’unes targetes amb algunes curiositats sobre cada apartat.
Veureu que les targetes no porten el nom, però si la imatge, així que la idea és que els infants mateixos siguin els que relacionen!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “El cos humà”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *