Botiga online

El sac de mitjons

2,00

Material per treballar càlcul mental i operacions matemàtiques

Més informació

recurs per treballar diferents aspectes.

Principalment el càlcul mental i les operacions matemàtiques com la suma i la resta.

Però també treballarem:

L’agudesa mental, la memòria, la relació entre el concepte i la imatge…

Imprimint i preparant aquest recurs podreu treballar de diferents maneres i diferents jocs.

Els voleu conèixer?

1. Seriació amb els mitjons:

Trobareu unes tires per a fer series. Les podeu fer de les dues maneres. Relacionant el numero amb el mitjó que toca, o seguint la relació de mitjons que ens marca la sèrie.
2. Càlcul mental:

Trobareu diferents targetes amb sumes i restes representades amb mitjons. Agafeu la relació de mitjons i números i així podreu resoldre les operacions matemàtiques.

3. Troba el resultat:

Trobareu unes targetes amb sumes i restes representades amb mitjons, en aquest cas cal que calculeu el resultat i enganxeu els mitjos corresponents al resultat a cada operació. Per trobar el resultat us recomano extendre totes les rodones damunt la taula i buscar el resultat. Us recomano treballar amb velcros. Els podeu comprar aquí!

4. Busca i troba:

Trobareu unes targetes amb forma de rentadora. Poseu damunt de la taula, totes les rodones de mitjons que trobareu a les primeres pàgines del pdf. Ja podeu començar a jugar. Agafeu una targeta rentadora i correu buscant els mitjons que indiqui la rentadora! Podeu jugar de manera individual, per parelles, per equips!

5. Que necessito per sumar?

Posem a sobre de la taula tots els mitjons. agafem les targetes amb número i en traiem una. Si a la targeta i posa 24 haurem de recollir la quantitat de mitjons necessària per sumar 24. Podeu utilitzar la xuleta!

6. Sac de mitjons:

Poseu tots els mitjons en un sac, decidiu quin tipus d’operacions matemàtiques fareu, i aneu traient mitjons del sac per després resoldre l’operació matemàtica.

7. Fem parelles:

Agafeu dos mitjons de cada i retireu la resta. Els poseu tots mirant avall damunt la taula, i ja podeu jugar al típic joc de les parelles.

8. El número més alt:

Poseu tots els mitjons damunt la taula i aneu sumant números fins que aconseguir el númer

Tots els jocs que podeu treballar amb aquest recurs el podeu treballar de manera individual, en parelles o en equips. És un bon recurs per a treballar molts aspectes i transmetre els valors positius d’una competició sana o d’un treball cooperatiu positiu.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “El sac de mitjons”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *