Estructura d’una conversa

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

Cap comentari


Si una cosa em sembla magnifica i enriquidora de les persones és que puguem ser totes diferents, que tinguem habilitats oposades i que allò que a mi em resulta absolutament senzill a una altra persona li pugui generar més dificultat així com em passa a mi en moltes ocasions.

M’agrada i em fascina tot això, perquè només ens pot generar aprenentatges brillants!

No vull posar cap etiqueta, si necessites aquest material segur que et ve al cap algú amb qui el pots utilitzar! Les etiquetes a vegades són necessàries per reforçar la nostra identitat o per sentir-nos part d’un col·lectiu, o per a generar patrons patològics de trastorns concrets.

Però cada persona és un món!

I com que cada persona és un món, sé que hi ha persones a les quals els costa establir una conversa, saber quines paraules utilitzar, com començar i acabar, quins temes poder tractar durant la conversa o com comportar-se.

És un material molt senzill, d’aquells que sembla imprescindible i al final només el portem a la butxaca per sentir-nos segurs. Però que ens acompanya en processos socials tan necessaris com relacionar-nos entre iguals.

Us recomano que feu el muntatge conjuntament amb les persones que l’utilitzeu.

A part del material ja editat, us he deixat la plantilla perquè pugui ser la mateixa persona qui empleni tots els apartats tal com ell o ella considera que ha de tenir o ha de ser una conversa.

Espero que sigui útil!

Enllaç al material: https://creaduca.com/material-estructura-conversa


GUIA D’ACTIVITATS “ESTIMA EL TEU COS”

22 febrer 2021 Bloc de notícies i novetats

Puc assegurar-vos que mai havia tingut un llibre a les mans en el que sentis identificada tan profundament i en el que penso que estan representades les dones, les dones […]


Drets de la infància

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

El pròxim dia 20 de novembre es commemora el dia internacional dels drets de la infància. En la meva trajectòria personal i professional he treballat molt en aquesta línia i […]


Estructura d’una conversa

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

Si una cosa em sembla magnifica i enriquidora de les persones és que puguem ser totes diferents, que tinguem habilitats oposades i que allò que a mi em resulta absolutament […]

Escriu un comentari

VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tots els nous continguts descarregàbles i noves propostes didàctiques.
0
    0
    Cistella de la compra
    La cistella està buida