Recursos gratuïts

Fitxes de situacions

Trobareu fins a 36 fitxes amb diferents imatges per treballar comprensió lectora, lectoescriptura, emocions i habilitats socials.

Més informació

Trobareu fins a 36 fitxes amb diferents imatges, on la persona amb la qual la treballeu haurà de buscar, 5 coses que vegi a la imatge, pel que treballarem vocabulari i ortografia, una altra de les preguntes que trobaran és un apartat on han d’inventar dos possibles històries que els podria passar als personatges de la foto, amb aquest apartat fomentem la imaginació i la creativitat, i també la seguretat, perquè no us podeu imaginar la de vegades que tenen dubtes sobre si ho estan fent bé o no.

Per últim, descripció d’algun personatge de la imatge, apartat que ens ajudarà a desenvolupar la capacitat descriptiva, així com l’expressió escrita i l’estructuració de text.

En el PDF de descàrrega, trobareu totes les imatges soles, podeu no imprimir-les si no les heu d’utilitzar, tot i que jo les utilitzo bastant per afer activitats rapides en moments de tensió, o quan no tenim massa temps.

Les utilitzem en diferents línies, descripció, interpretació del que veiem, generar noves històries…

Podeu treballar aquestes fitxes amb moltes edats diferents i col·lectius.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Fitxes de situacions”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *