GUIA D’ACTIVITATS “ESTIMA EL TEU COS”

22 febrer 2021 Bloc de notícies i novetats

Cap comentariPuc assegurar-vos que mai havia tingut un llibre a les mans en el que sentis identificada tan profundament i en el que penso que estan representades les dones, les dones amb majúscules. No li falta cap detall de llibertat. Estima el teu cos és un llibre de Jessica Sanders, il·lustrat per Carol Rossetti, traduït per Bel Olid i editat per Bindi Books.
Un llibre imprescindible a totes les llars i espais socioeducatius! I quan dic a tots vull dir a tots de veritat! Parla sobre el nostre cos, sobre com d’important, útil i preciós es sigui com sigui, ens ajuda a empoderar-nos i ens recorda com són d’importants les cures entre nosaltres. Ens parla de l’autoestima, i ens dóna diferents tips per a poder alliberar-nos, estimar-nos i acceptar-nos. Tant de bo, jo hagués pogut endinsar-me en aquestes pàgines fa uns anys! Regalem aquesta oportunitat a les nenes i joves d’ara! Gràcies per fer llibres tan necessaris!

Ara us parlo una mica de la GUIA #Estimaelteucos
I és que tots els contes i llibres haurien d’anar acompanyats d’una proposta pedagògica i de treball per aprofundir al màxim!

Les propostes són adaptables a tots els àmbits de treball, utilitzeu la imaginació, genereu espais de seguretat i sobretot escolteu per acompanyar des del respecte.

La guia la podeu descarregar de manera gratuïta! Si encara no teniu el llibre el podeu trobar a totes les llibreries!

Per descarregar la guia ho podeu fer aquí o a la preciosa web de:
www.lafinestralectora.cat

Entre totes, ho podrem tot!

Aquest és un gran repte, el d’estimar el nostre cos, el de trencar amb els estereotips, el de valorar com és d’útil per a nosaltres, però tenim el deure de transmetre, treballar i educar en l’amor i el respecte cap a allò que ens manté vives!

Una abraçada!


GUIA D’ACTIVITATS “ESTIMA EL TEU COS”

22 febrer 2021 Bloc de notícies i novetats

Puc assegurar-vos que mai havia tingut un llibre a les mans en el que sentis identificada tan profundament i en el que penso que estan representades les dones, les dones […]


Drets de la infància

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

El pròxim dia 20 de novembre es commemora el dia internacional dels drets de la infància. En la meva trajectòria personal i professional he treballat molt en aquesta línia i […]


Estructura d’una conversa

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

Si una cosa em sembla magnifica i enriquidora de les persones és que puguem ser totes diferents, que tinguem habilitats oposades i que allò que a mi em resulta absolutament […]

Escriu un comentari

VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tots els nous continguts descarregàbles i noves propostes didàctiques.
0
    0
    Cistella de la compra
    La cistella està buida