Recursos gratuïts

Joc de targetas

Joc de targetas per treballar diferents conceptes.

Més informació

El recurs consisteix en 5 categories de targetes:

Explica’ns!

En aquesta categoria trobareu moltes targetes amb diferents preguntes, ens ajudaran a generar converses, a coneixents una mica millor. Us poden ser útils per a treballar amb molts col·lectius diferents.

Les preguntes són de l’estil que t’agrada menjar, quina és l’estació de l’any més bonica per tu…?

Escriu!

Targetes per treballa l’escriptura creativa. Trobareu nivells molt senzills i d’altres per a persones més adultes, no us tanqueu de ment i feu un cribratge vosaltres mateixes.

Les targetes són de l’estil d’escriure les teves pròpies dades personals, o un anunci per recuperar la teva mascota que ha desaparegut.

Mímica!

Totes coneixeu aquesta paraula, en aquest cas he posat animals però també diferents situacions!

Poden ser unes targetes molt útils!

Busca!

Aquestes targetes són xulíssimes! Les he utilitzat ja dins de l’aula i ha estat brutal. Són targetes força interactives. Trobareu dos tipus, unes en què es demana que les persones busquin coses de colors, formes o lectures concretes, i després algunes en què ens fa pensar i buscar situacions en les quals hàgem viscut diferents emocions!

Dibuixa!

Aquesta categoria em va venir de gust afegir-la i funciona força bé! També és senzilla, es tracta d’una categoria on trobareu diferents targetes en les quals ens indica el que toca dibuixar!

Com us comentava més amunt, podeu jugar amb un taulell de joc que trobareu que és molt senzill, llenceu el dau i responeu una pregunta de la categoria que toqui, ja que cada targeta està identificada amb una imatge. Al taulell de joc trobareu un una icona de bombeta que ens indica que si caieu en aquella casella, podeu escollir la categoria.

Per últim, i evidentment, podreu treballar amb les targetes de manera individual amb un munt de col·lectius immens.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Joc de targetas”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *