Botiga online

Jocs de viatge amb DVD

5,50

Jocs de viatge per a passar les estones més divertides! Els podeu portar a la motxilla com a substituts de les pantalles, per jugar a la piscina, a la furgoneta, o per tenir-los a l’aula. 4 jocs diferents per treballar les paraules, les operacions, imaginar, somiar, jugar i riure. Podeu fer històries, buscar objectes, cantar, lletrejar i comptar.

Més informació

El joc és molt fàcil de muntar, ja veureu!

Consta de tres parts:

La coberta que cal posar-la a la part exterior de la caixa, la roda que la posarem al lloc on hi va el CD i és l’apartat del joc que ens indicarà que cal fer segons el color de la casella i les targetes de joc que les posarem a la part esquerra de la caixa del DVD.

Trobareu 4 jocs diferents! Si us agraden i tenen èxit doncs no descarto fer-ne una nova col·lecció, ja que a nosaltres aquests ens està agradant molt i els fem servir sovint!

Per jugar només necessiteu tenir un dau i algun objecte que serveixin de fitxa!

JOC 1 FESTA

Cada roda té 4 colors diferents i aquests colors ens indiquen que és el que e, de fer! En aquest cas us pot tocar fer mímica, cantar, lletrejar o buscar objectes amb els ulls ben oberts! Podeu decidir fer més d’una ronda per partida del mateix taulell!

JOC 2 PARAULES

Cada roda té 4 colors diferents i aquests colors ens indiquen que és el que e, de fer! En aquest cas us pot tocar escriure, cantar, lletrejar o dir les paraules al reves!

JOC 3 OPERACIONS

Cada roda té 4 colors diferents i aquests colors ens indiquen que és el que e, de fer! En aquest cas treballem operacions així que us pot tocar sumar, restar, multiplicar o dividir! Utilitzeu el número que us ha sortit al dau per l’operació o en podeu triar un altre del taulell a l’atzar!

JOC 4 HISTÒRIES

Cada roda té 4 colors diferents i aquests colors ens indiquen que és el que e, de fer! En aquest cas inventarem històries divertides, o terrorífiques i haureu d’escollir un personatge, un espai, un objecte i una emoció per triar-la! Llanceu el dau i a imaginar!

Espero que aquests jocs us ajudin a gaudir una mica més d’aquest estiu tan especial que ens ha tocat viure!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Jocs de viatge amb DVD”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *