Botiga online

Jueguem amb les lletres

4,00

Diferents activitats per treballar jugant amb les lletres del abecedari, primera lletra, paraules amb…, escriu el nom de la imatge i síl·labes.

Més informació

Es tracta d’un material per treballar la lectoescriptura. Absolutament necessari i que a més a més podríeu utilitzar en qualsevol espai socioeducatiu, de lleure… Però també en l’entorn familiar! Considero que com a recurs us pot ajudar molt a reduir els espais de les pantalles i això és molt top!

Es tracta de 5 temàtiques diferents, jo les he posat totes en un sol clauer, però tingueu en compte que les podeu separar cada temàtica i fer-ho com us sigui més còmode.

No ús faci por utilitzar aquest recurs amb totes les edats! No és un recurs infantil. Quan has d’aprendre un nou idioma, és molt més atractiu que sigui ple de colors, i exemples!

Us explico una mica cada temàtica que trobareu:

ABECEDARI:

En aquest apartat treballem l’abecedari. En cada fitxa trobareu una lletra amb lletra lligada i lletra de pal, una imatge en què la seva primera lletra està relacionada amb el nom de la imatge, la paraula escrita en lletra de pal i lletra lligada, així com separada per síl·labes i remarcant la síl·laba tònica.

PRIMERA LLETRA:

En aquest apartat, trobareu una imatge i tres opcions de lletres que haureu de dir quina és la que equival a la primera de la imatge.

PARAULES AMB…:

En aquest apartat, trobareu totes les lletres de l’abecedari, es tracta que jugueu a dir paraules que comencin amb aquella lletra. Ho podeu fer de manera oral, de manera escrita, de manera individual o per parelles, podeu muntar una competició, un concurs, un treball cooperatiu!

ESCRIU:

En aquestes targetes trobareu una imatge en cada targeta i tants requadres com lletres té la paraula, de manera que podeu omplir els requadres i escriure la paraula.

SÍL·LABES:

Aquest apartat és una mica més difícil! Es tracta d’escriure la paraula amb les síl·labes separades i marcar si la paraula és aguda, plana o esdrúixola.

Doneu aquest recurs tantes oportunitats com persones teniu al vostre entorn. Cada vegada tindreu alguna idea nova que us pot ajudar!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Jueguem amb les lletres”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *