Recursos gratuïts

La paleta de les emocions

Material per treballar la identificació d’emocions.

Més informació

En què consisteix el material:

Es tracta de la paleta dels colors. En la primera pàgina, trobareu el dibuix d’una paleta. Es tracta de què cada persona, pinti una de les “rodones” que representen pintura d’un color, el que color que cada persona relacionaria amb una emoció, i escrigui l’emoció al costat. D’aquesta manera ja comencem a reforçar el vocabulari emocional.

No condicioneu a les persones amb els colors. Cadascú pot identificar els colors que vulgui i com vulgui.

Un cop tingueu la paleta feta, aquesta serà la vostra llegenda d’emocions, és a dir, la pròpia de cada persona.

La següent part de l’activitat, trobareu una pàgina amb tiquets on es tracta de què cada dia, la persona, escrigui l’emoció que més a sentit aquell dia i pinti el color amb què la va relacionar.

Per últim trobareu un pot! Si teniu un pot per cada persona, serà ideal que els poseu a dins, si no teniu aquesta possibilitat els podeu enganxar al pot.

És important que trobeu un moment amb la temporalització que vosaltres vulgueu, sense deixar passar massa temps, per a poder reflexionar i parlar sobre les emocions que hem sentit aquella setmana.

Si cada dia algú us vol explicar per què s’ha sentit d’aquella manera, oferiu aquest espai, és important per a la persona i estareu generant vincle molt necessari!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “La paleta de les emocions”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *