Recursos gratuïts

Material per generar històries

Material per treballar l’escriptura, la comprensió lectora, la imaginació…

Més informació

Quan vaig descobrir aquest format de material fa un temps vaig crear diferents taulells, però a veritat és que ja els hem fet servir tantes vegades que ja no els motiva gens al meu grup!

M’agrada treballar d’aquesta manera, ja que treballem l’expressió escrita però també l’expressió oral, i depenent de l’activitat la comprensió!
Per si algú encara no sap en què consisteix el material i quin és el seu objectiu, doncs es tracta d’un material per a crear històries! D’aquesta manera potenciem la imaginació i la creativitat i a més a més aprenem a expressar tot allò que tenim dins!

En què consisteix el material:

– 2 taulells de joc. Amb tres columnes, espais, personatges i transports. Cal llençar el dau tres vegades, i el dau serà el que us marcarà quin objecte, espai o el que sigui, us ha tocat.
– Per altra banda he aprofitat i he fet targetes amb totes les imatges que he utilitzat per als taulells de joc. Les podeu fer servir per a mil històries diferents. Per escriure històries, per traduir, per fer oracions, per definir…

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Material per generar històries”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *