Recursos gratuïts

Material per habilitats socials

Material per treballar les habilitats socials.

Més informació

material per treballar habilitats socials i normes socials.

És un tema que treballem molt amb els joves, i tot i que sempre els intento explicar que les normes socials són canviants, i que a vegades cal sentir-se lliure, no tenir por i fer el que creus, hi ha algunes coses que ens ajuden a millorar la convivència en el grup.
Es tracta d’identificar quines són aquelles coses que pensem que podem dir, i quines potser és més positiu que només les pensem.

És important que no imposem, sinó que argumentem busquem les maneres d’entendre quines conseqüències pot tenir el fet de dir alguna cosa que potser no és del tot oportuna.

El material consisteix en:

– Dues quadrícules. Una on posa Ho penso, i l’altre on posa Ho dic. Aquestes us serviran per classificar les següents frases que trobareu en la fitxa següent.

– Aquí trobareu diferents oracions per classificar. En podeu crear de noves, aquestes són només un exemple! Algunes per començar a practicar.

– Per últim, trobareu unes fitxes per a buscar noves opcions a com poder dir alguna de les coses que d’entrada hem pensat que no seria convenient dir.
Jo sempre els dic al meu grup que tot s’ha de poder dir, amb respecte. Però és important trobar les paraules, el moment, l’espai…i ser conscients del que això pot repercutir en nosaltres mateixos. Tot allò que sigui una falta de respecte cap a un altre ja és evident que no s’ha de dir i aquest un treball important a fer també.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Material per habilitats socials”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *