Números de l’1 al 99

04 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

Cap comentari


Fa molts dies que no us porto material per a treballar números, el petit de casa fa dies que conta tot el que veu, i ja és un crack contant tots els números del món per ordre!

Així que vaig pensar que aquest podia ser un bon recurs per a treballar l’ordre dels números en aquest cas de l’1 al 99!

Com podeu veure a la foto és un material molt senzill de treballar, si plastifiqueu la plantilla central i les tires numèriques i poseu uns velcros teniu un material per molts anys! Fàcil i ple de color, ho sento això no puc evitar-ho!

Us explico en què consisteix:

Trobareu la plantilla muda, és l’última pàgina del document, podeu fer tantes còpies com us siguin necessàries.

A més a més trobareu tires numèriques amb diferents números, estan ordenades per colors. L’últim color té diferents números de l’1 al 99.

Només cal que col·loqueu una de les tires numèriques al centre de la plantilla i la persona amb la qual treballeu haurà d’escriure el número anterior aquell i el superior.

Així de senzill, només cal invertir una miqueta de tinta i ja ho teniu llest! Amb la guillotina ho podeu tallar ben ràpidament!

Enllaç al material: https://creaduca.com/material-per-treballar-numeros/


GUIA D’ACTIVITATS “ESTIMA EL TEU COS”

22 febrer 2021 Bloc de notícies i novetats

Puc assegurar-vos que mai havia tingut un llibre a les mans en el que sentis identificada tan profundament i en el que penso que estan representades les dones, les dones […]


Drets de la infància

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

El pròxim dia 20 de novembre es commemora el dia internacional dels drets de la infància. En la meva trajectòria personal i professional he treballat molt en aquesta línia i […]


Estructura d’una conversa

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

Si una cosa em sembla magnifica i enriquidora de les persones és que puguem ser totes diferents, que tinguem habilitats oposades i que allò que a mi em resulta absolutament […]

Escriu un comentari

VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tots els nous continguts descarregàbles i noves propostes didàctiques.
0
    0
    Cistella de la compra
    La cistella està buida