Recursos gratuïts

Organitzador

Retallable per fer un organitzador

Més informació

Material necessari per a fabricar aquest plafó.

L’objectiu és el de saber en quin dia vivim, com estem, entendre l’aquí i ara i adquirir alguna responsabilitat, sigui, en l’àmbit individual o compartida.
L’any passat ja tenia ganes de fer alguna cosa d’aquest estil però vaig començar el curs desorganitzada i ja no el vaig saber remuntar.

Enguany, a 15 dies vista de començar, ja he pogut anar preparant un munt de materials, i sobretot organitzar-los xq en tinc molts però tots en feines diferents i mai tinc a mà el que necessito.

La veritat és que he de treballar més aquest aspecte, ja que al final sóc la seva referent.

Anem al que anàvem.
El plafó és molt senzill de fabricar, jo compro aquestes fustes en un basar xines, i amb això faig de tot. Em dura molt més temps, xq és molt més resistent que la cartolina o el cartó i els acabats m’agraden.

Amb el plafó podeu treballar:

El dia de la setmana en el que es troben, així com l’anterior i el següent.
El número de dia de la setmana en el que es troben, així com l’anterior i el següent.
L’estat d’ànim del grup.
L’assistència.

En el meu cas, i en descarregable, i falten els noms dels infants xq encara no els sé. De totes maneres us els podeu fer amb un Word i enganxar els que falten o pel contrari els que han vingut.

Jo encara no sé com ho treballaré, si ho faré per grups, per parelles, de manera individual… La veritat és que a la primera assemblea que fem ho decidirem de manera conjunta, així és la millor manera que s’estimin el recurs.

Respecte a les emocions, nosaltres cada dia de manera individual ja valorem en quin estat d’ànim ens trobem i com estem així com quines emocions senten ho fem amb la fàbrica dels sentiments, ja ús faré un post explicant com funciona.

Per això en aquest cas intentarem reconèixer l’estat general del grup. A veure si en som capaços.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Organitzador”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *