Botiga online

Pack lectoescriptura d’animals

4,50

Més de 60 pàgines d’activitats amb diferents aprenentatges respecte a la lectoescriptura per aprendre noms d’animals amb imatges reals d’animals i per altra banda targetes amb el seu nom. Relació de paraula/imatge, separació de síl·labes, identificació i escriptura.

Més informació

Us explico una mica en què consisteix el material d’acord?

En aquest cas aprendrem 48 noms d’animals, i el material ofereix diferents activitats per fer-ho!

Trobareu targetes amb les imatges dels animals i per altra banda targetes amb el nom. Les he posat amb 3 tipografies diferents, lletra de pal, lletra d’impremta i lletra lligada, sé que cada escola, persona, centre o experiència és un món!

Per continuar trobareu el mateix nombre d’animals, 48, però en aquest cas cal identificar la primera lletra de la paraula així com la paraula sencera correcta.

Trobareu també el mateix nombre de targetes per escriure ara en aquest cas el nom de l’animal.

Per anar acabant, he preparat unes targetes en primer lloc per a separar per síl·labes la paraula i per a escriure-la poden copiar les lletres del nom de l’animal.

Us recomano que ho plastifiqueu tot o busqueu la manera més sostenible perquè no es faci malbé. Podeu posar-ho en una caixa i esperar que arribin les següents temàtiques que arribaran ben aviat.

Espero que ho gaudiu molt!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Pack lectoescriptura d’animals”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *