Botiga online

Pack planificació de vacances

4,00

Pack molt complet que consta de diferents materials per animar-te a preparar les teves vacances treballant conceptes diferents; planificació i organització, valor dels diners, les hores i control del temps. Tot aquest material també et servirà per treballar altres dinàmiques.

Més informació

Ja veureu que és un pack complet, on com sempre i com us deia hi ha diferents aprenentatges, des de la planificació, les hores, els diners, les operacions matemàtiques!

I és que no en som conscients però quan planifiquem unes vacances, utilitzem moltíssimes habilitats que tenim adquirides i a les que no donem cap valor. Però no tothom té el mateix nivell de desenvolupament de les habilitats i planificar unes vacances té dues coses molt bones, la primera és l’aprenentatge i la segona és que és un aprenentatge significatiu que els ajudarà a la seva vida! Regalar aquests aprenentatges és això, un regal i no només un rollo pesat matemàtic, de llengua o de ciències!

Només hem de pensar en com ens agradaria aprendre-ho a nosaltres!

En què consisteix:

El pack consta de diferents materials, ús els aniré explicant un per un però feu-los servir com vosaltres vulgueu! Sentiu-vos lliures d’organitzar el pack com més us agradi o que sigui el mateix grup que investigui que és el que anirà necessitant per organitzar el seu propi viatge. Permeteu-vos sortir una mica de la ratlla!

1. Diferents bitllets d’avió amb diferents destins. En cadascun surt el nombre de maletes que inclou el bitllet, l’hora de sortida de l’avió i l’hora d’arribada al destí. En trobareu 24 de diferents.

2. Oficina de vols. En aquestes làmines trobareu els preus de tots els vols disponibles.

3. Indicacions. És important saber el preu que costa incloure cada maleta per poder fer càlculs, així com amb quant de temps abans cal estar a l’aeroport, documentació a presentar…

4. Pot ser que durant l’espera a l’aeroport ens agafi una mica de gana, així que teniu un llistat d’alguns snacks que podeu comprar al mateix aeroport.

5. Abans de marxar de viatge necessitem saber que posar a la nostra maleta i això dependrà molt del nostre destí. Teniu dues làmines una amb propostes d’objectes que podeu posar a la maleta i l’altre preparada per a fer un llistat de tot el que ens cal incloure.

6. 18 targetes d’hotel. Cadascuna d’elles inclou el preu per nit. Només cal decidir quin hotel s’ajusta més al nostre pressupost,

7. 36 targetes de propostes de viatges és a dir, en cadascuna d’elles trobareu:

El nombre de passatgers, les nits, el destí i el lloc d’on venen. Les podeu utilitzar o crear els vostres propis viatges.

8. Targetes de pressupost per ajudar-nos a fer els càlculs i de planificació per no deixar-nos cap objecte important.

9. Durant les vacances ens haurem d’alimentar així que trobareu alguna varietat de plats per poder fer els àpats principals, amb el seu respectiu preu!

10. Targeta transport! És important utilitzar el transport públic, així que necessitarem una targeta per poder-nos desplaçar per la ciutat.

11. El carnet viatger és el que ens identificarà en qualsevol lloc del món així que és important que tingui totes les vostres dades personals!

12. Moneders. Us faig una proposta de pressupostos per treballar els diners de manera que amb el pressupost establert necessitin saber quin viatge podrien fer. Podeu utilitzar-ho com vulgueu.

13. Per últim no per això menys important! Postals! Fa molta il·lusió rebre una postal i és una pràctica que estem deixant abandonada! Així que escriu la teva postal i envia-la alguna persona important per a tu!

I fins aquí per avui! Ja veieu, podeu jugar de moltes maneres diferents! A vegades els aprenentatges estan en aquell aspecte més petit que ni tan sols nosaltres sabem veure!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Pack planificació de vacances”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *