Botiga online

Pack valor dels diners i escriptura

7,50

Pack valor dels diners i lectoescriptura.

11 activitats diferents.

Més informació

ACTIVITAT 1:

Catàlegs de preus, torbareu 13 llistats de preus amb diferents productes i el seu respectiu preu al costat. Amb aquests llistats podrem treballar en les altres activitats.

ACTIVITAT 2:

Totes les imatges que hi ha als llistat de preus, les podeu trobar aquí, ús recomano retallar i plastificar, en acabar poseu un velcro, us ajudaran a treballar en les diferents activitats.

ACTIVITAT 3:

Amb aquestes targetes podeu treballar diferents aspectes relacionats amb l’ortografia i l’escriptura. Cal escriure el nom de la imatge que trobeu, separar-la en síl·labes, indicar si és masculí o femení i per últim escriure una oració on aparegui el nom de la imatge.

ACTIVITAT 4:

Aquesta activitat té com a objectiu treballar el valor dels diners, però també aspectes com la concentració, la relació i l’atenció.
Cal que busqueu al llistat de preus el preu de cada producte, feu la suma del valor total, penseu amb quina quantitat voleu pagar i calcular el canvi. Trobareu tres nivells diferents.

ACTIVITAT 5:

Comprem? Cal que trieu tants productes com vulgueu, fins a 6. Busqueu al llistat de preus el valor de cada producte i feu la suma, decidiu quants diners necessitareu per pagar i apunteu la quantitat de diners al costat de cada valor. Ara ja només us queda calcular el canvi que us hauran de tornar.
Aquesta és una activitat còmode de plastificar i utilitzar les imatges amb velcros.

ACTIVITAT 6:

Treballem l’escriptura i seguim amb el valor dels diners. Aquesta també és una activitat que recomano plastificar. Cal que escolliu alguns productes per preparar una recepta. Escriure de què es tracta i calcular quin serà el preu total. Si us falta algun producte, no dubteu en inventar-lo i per tant dibuixar-lo, escriure’l i posar-li un preu!

ACTIVITAT 7:

Escolliu algun objecte, producte de tots els de la llista, si heu plastificat el material, enganxeu-lo a la rodona, i si no el podeu escriure o dibuixar. Ara responeu totes les preguntes, preguntes que ens ajudaran a fer volar la imaginació, a estructurar frases, o un text descriptiu entre d’altres…

ACTIVITAT 8:

Targetes Tabú. Si no heu jugat mai al Tabú, es tracta d’un joc on surt una paraula, que cal que la resta del grup o parella endevini que seria la paraula principal, en aquest cas la imatge que cal que la persona amb la qual treballem escrigui el nom. Per altra banda en el joc del tabú trobem 3 o 4 paraules més que són les que estan prohibides de dir mentre intentem que la resta de grup endevini la paraula principal. En aquest cas aquestes paraules no estan escrites i es tracta que les escriguin les persones amb les quals treballeu abans de començar a jugar.

ACTIVITAT 9:

Descriure! Trobareu diferents targetes, amb paisatges i altres amb personatges, cal que poseu un títol i realitzeu una descripció del que esteu veient.

ACTIVITAT 10:

D’entre tots els productes que trobareu al llistat de preus, cal buscar quines compleixen les indicacions que ens donen les targetes.

ACTIVITAT 11:

Taulell de joc. Per aquesta activitat necessiteu 1 dau. A la primera ronda de llençar el dau sabreu quin personatge haurà de sortir a la vostra història, a la segona ronda, quin serà l’objecte protagonista, i a la tercera i ultima quin serà l’espai on passarà tot això. Ho podeu escriure al costat o utilitzar les fitxes que trobareu a la pàgina següent.
Us recomano que plastifiqueu els taulells de joc.

ACTIVITAT 12:

Treballem amb pressupost, NO és el mateix comprar sense patir per la quantitat de diners que tenim, que comprar amb unes indicacions concretes. Agafeu una targeta pressupost i responeu a les preguntes.

ACTIVITAT 13:

Per treballar amb aquest taulell de joc també un cal un dau. Cada vegada que llenceu el dau us marcarà quin producte afegiu a la vostra cistella de la compra, per després calcular el preu total de la nostra compra.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Pack valor dels diners i escriptura”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *