Botiga online

Paquet d’activitats de dinosaures

4,00

Paquet d’activitats per a diferents edats, totes centrades en els dinosaures. Més de 40 pàgines amb un total de 8 activitats diferents; joc de parelles, rapidesa visual, relacionar, sopa de lletres, busca i troba.

Més informació

Ús explico de què va aquest pack i quines activitats podeu trobar!

Si sou nous o noves per aquí, ús recomano que passeu pel meu Instagram per veure algunes de les activitats, ja que el pack de dinosaures hi ha activitats adaptades!

ACTIVITAT 1

La primera activitat és el típic joc de parelles “memory” però en versió dinosaures!
Podeu jugar de tantes maneres com us passin pel cap! Ja sabeu que visc la imaginació!

ACTIVITAT 2

Recordeu el joc del sushi amb taps?
Aquell de rapidesa visual i agilitat.
Es tracta de retallar totes les rodones i enganxar-les damunt d’algun tap d’ampolla. També cal retallar les targetes del joc que trobareu al pdf.
Posem tots els taps mirant amunt al tauler de joc, que pot ser qualsevol superfície plana. Destapem una carta i la persona més ràpida en agafar la combinació de taps que marqui la carta, guanya, aquesta es queda els taps i la resta els retornen al tauler de joc. I tornem a començar.

ACTIVITAT 3

En aquesta activitat es tracta d’anar relacionant cada imatge de dinosaure amb el nom que li pertoca.

ACTIVITAT 4

Sopa de lletres! Busquem els noms dels dinosaures en una sopa de lletres de dificultat fàcil.

ACTIVITAT 5

Ruleta de dinosaures, podeu jugar com vulgueu, la podeu complementar amb altres activitats del pack. Podeu utilitzar unes targetes que trobareu el cap on cal explicar que sabem de cada dinosaure! Segur que per casa teniu algun conte o llibre de dinosaures que ús anirà genial per a treballar!

ACTIVITAT 6

Busca i troba!
Cal comptar tots els dinosaures de cada espècie que veieu a la imatge i apuntar el número!

ACTIVITAT 7

Dues activitats per treballar el traç! Cal unir els dinosaures germans entre ells! Els ajudem?

ACTIVITAT 8

Segur que totes coneixeu el joc del Dobble! Doncs aquí trobareu una versió de dinosaures! Per les que no sapigueu jugar, el dooble té 5 modalitats de joc, us n’explico una!

Cal repartir totes les cartes entre els jugadors, i posar una carta al centre. Els jugadors no poden veure les seves cartes! Es tracta d’anar llençant cartes, que només podran llençar en el cas que trobin el dinosaure que coincideixi amb la carta central!

Espero que ús agradi! Que el gaudiu! Ja sabeu que com sempre les critiques són bones per a mi, són una bona manera de créixer sempre que estiguin fetes des del respecte!

Ressenyes

  1. Arganoid

    que bonic!

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *