Perquè l’Alba?

08 setembre 2017 Bloc de notícies i novetats

Cap comentari


Tenia moltes ganes d’escriure aquest post. Segurament per una qüestió d’estereotips, de judicis de valors i perquè en la societat en la qual vivim sense ser jutjada, ja sento que podria ser-ho.
Quan vaig començar amb aquest Blog i totes les xarxes socials a les quals va lligat, en el fons va ser per una qüestió purament egoista. Necessitava canalitzar un munt d’idees, i creativitat, que a mi, que sóc un cul inquiet em pesaven a la ment, a més a més, sempre m’ha semblat tant egoista quedar-me només per a mi qualsevol recurs que pugui funcionar en algú altre. Treballar amb joves és brutal, però qui digui que és senzill està mentint. Els joves viuen menyspreats Constantment. Tots ho sabem i tots ho permetem i segurament tots sovint participem d’aquesta actitud. Quan parlo de joves, en aquest cas em refereixo als adolescents, aquells que es troben una etapa tan preciosa i a la vegada complicada com l’adolescència, aquells que han de formar part del nostre futur i de la xarxa de construcció de la societat, però clar… Són adolescents, insuportables, ja els passarà…. Que egoistes ens tornem… Quina poca memòria tenim….no se vosaltres, però jo recordo la meva adolescència com si fos ahir, i jo, vaig tenir la sort de sentir-me molt respectada…. Tot i que a la vegada va ser molt dura. Però bé que em desvio del tema, el tema de l’adolescència ja el deixem per un altre dia, que és llarg i extens.

Recopilant el tema, quan ja feia uns dies que jo i la meva emoció vivíem immersos en el meu món del meu blog, el meu Instagram i tot tranquil, l’Alba un dia, mentre treballava em va dir que volia gravar vídeos al Youtube. D’entrada vaig ignorar el tema, sincerament són 20 i no sempre tenim una vareta màgica. Però al vespre, quan em vaig posar al llit, de cop em va tornar a venir l’Alba al cap, i vaig pensar:

  • Joder Anna, i per què no? Tu sempre has fet el que has volgut, quan has volgut i com has volgut.

Cagada! Vaig dormir poquíssim, sóc la reina d’obsessionar-me amb les coses, puc passar de 0 a 100 mil vegades al dia, jo visc així, no patiu, el meu entorn ha après a viure una mica proper al meu ritme ( els perdono, són simples mortals 😉 ) tota l’estona em venien coses al cap.

Sabia que l’Alba m’aportaria molt, i jo a ella. No tenia ni idea de com ho faríem, ni com sortiria, ni si era bona idea exposar-nos a un lloc com YouTube, però tenia 2 coses molt clares:

  • Estàvem passant una setmana de puta pena les dues xq ens havíem buidat una mica.
  • Sabia que quan arribes l’endemà i li diguis que vale, que si, que endavant. Somriuríem.

No hi ha més. A partir d’aquí, la resta ha estat respectuós, reflexiu, divertit, fluït, experimental i just. Molt just. Perquè ens agradi o no, ens molesti o no, tots som iguals. No ens enganyem. A l’Alba potser li costa més expressar el que pensa, però remena el cul i balla com ningú, i ella porta ulleres, i jo no, i, visca el CROMOSOMA 21. I tot i que quan entres en el joc de les xarxes socials t’exposes a moltes coses, el pròxim que s’atreveixi a dir-me que jo sóc a aprop de l’Alba per algun interès propi, li diré ben alt que si!! Que tant l’Alba com qualsevol dels joves amb els que treballo cada dia m’omplen de vida, em fan créixer com ningú ho ha fet mai, em fan feliç, em fan caminar, somriure, aprendre i em fan entendre cada dia del món, que aquí no hem vingut a plorar! Hem vingut a somriure. I seguirem fent això!

I aquí acaba el debat! Tenia clar que algun agosarat s’atreviria a dir-me alguna capullada, per què no vivim en una societat justa, ni molt menys respectuosa, però les persones com l’Alba, la fan brillar i li donen sentit. Així que a partir d’aquí, seguirem passant-ho molt bé! I us esperarem dimarts amb el següent vídeo, fins que ens en cansem, o no ens vingui de gust, o tinguem molts fans i somriguem molt!

Us estimem (MOLT)


GUIA D’ACTIVITATS “ESTIMA EL TEU COS”

22 febrer 2021 Bloc de notícies i novetats

Puc assegurar-vos que mai havia tingut un llibre a les mans en el que sentis identificada tan profundament i en el que penso que estan representades les dones, les dones […]


Drets de la infància

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

El pròxim dia 20 de novembre es commemora el dia internacional dels drets de la infància. En la meva trajectòria personal i professional he treballat molt en aquesta línia i […]


Estructura d’una conversa

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

Si una cosa em sembla magnifica i enriquidora de les persones és que puguem ser totes diferents, que tinguem habilitats oposades i que allò que a mi em resulta absolutament […]

Escriu un comentari

VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tots els nous continguts descarregàbles i noves propostes didàctiques.
0
    0
    Cistella de la compra
    La cistella està buida