De què parlem? (I)

29 juny 2017 Bloc de notícies i novetats

Cap comentari


A vegades les persones ens capfiquem en coses concretes i a vegades ens calen diferents recursos per a treure un peu fora d’aquell tema que ens volta pel cap, que repetim moltes vegades.

Jo he optat per a fer una llista de diferents temes de conversa, els tenim dins d’una caixa i cada dia establim una estona en què no parlarem d’allò que ens “obsessiona” sinó que intentarem parlar del tema que aleatòriament ens ha sortit de la caixa.

Veureu que aquesta és només la primera part, ja que no tothom està preparat per a posar-se a parlar d’un tema a l’atzar. Ha vegades la manca d’habilitats socials o de vocabulari i llenguatge dificulten aquest procés.

Així que aviat ús penjaré la segona part Jo treballo així amb joves a partir de 16 anys, pels més petits caldria adaptar-ho.

Ús deixo el pdf per si ús interessa imprimir-ho, penseu que podeu adaptar-ho a les necessitats de cada jove. Jo els vaig plastificar, ja que així duren més! Fins Aviat!

Temes de conversa from anna mas estruch

GUIA D’ACTIVITATS “ESTIMA EL TEU COS”

22 febrer 2021 Bloc de notícies i novetats

Puc assegurar-vos que mai havia tingut un llibre a les mans en el que sentis identificada tan profundament i en el que penso que estan representades les dones, les dones […]


Drets de la infància

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

El pròxim dia 20 de novembre es commemora el dia internacional dels drets de la infància. En la meva trajectòria personal i professional he treballat molt en aquesta línia i […]


Estructura d’una conversa

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

Si una cosa em sembla magnifica i enriquidora de les persones és que puguem ser totes diferents, que tinguem habilitats oposades i que allò que a mi em resulta absolutament […]

Escriu un comentari

VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tots els nous continguts descarregàbles i noves propostes didàctiques.
0
    0
    Cistella de la compra
    La cistella està buida