Recursos gratuïts

Reptes a les xarxes socials

Hi ha reptes per Facebook, whatsapp, Instagram i YouTube. Em falta tik tok però temps al temps!

Cada targeta té un repte per a fer amb les xarxes, tots són diferents!

Més informació

Material per a joves! Espero que sigui per a joves, ja que vull pensar que la majoria de pre adolescents d’aquest país no té mòbil tot i que ja us dic d’entrada que sé que m’equivoco!

No sé els joves amb els quals vosaltres treballeu, però amb el que treballava jo fins ara no s’han mogut del sofà des de fa 20 dies, i estan fora del sistema educatiu així que ningú accepte en l’àmbit familiar, i això ja depèn de cada família i de les seves possibilitats, està acompanyant-los des de cap àmbit.

Bé mentida, nosaltres, fora del que toca els estem acompanyant emocionalment!

Però com que sé que mentre són al sofà tenen el mòbil a la mà, he creat aquest material per a proposar diferents reptes i així seguim amb l’aprenentatge de què les xarxes socials són un pou de saviesa si sabem utilitzar-les bé! I també poden ser un pou d’oci en bucle i està bé però sense passar-nos.

Ja us dic ara que per Instagram ús demanar si em podeu ajudara a pensar més reptes, potser fins i tot per treballar conceptes de secundària que jo personalment no controlo però crec que li podem treure molt de suc!

En què consisteix el material?

Doncs és molt senzill, jo ho muntaré com un clauer perquè així ja els tenim per sempre però els i podeu fer arribar via whatsapp o mail i així també es posen les piles amb el tema del mail!

Hi ha reptes per Facebook, whatsapp, Instagram i YouTube. Em falta tik tok però temps al temps!

Cada targeta té un repte per a fer amb les xarxes, tots són diferents!

Les xarxes són genials! Només hem d’aprendre entre totes a utilitzar-les de manera saludable!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Reptes a les xarxes socials”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *