Botiga online

Rodes de multiplicar

7,50

Recurs per treballar les taules de multiplicar. Una manera diferent per alleugerir el prcés d’aprenentatge , fer-lo més divertit, real i a través del joc.
10 rodes de multiplicar! De la taula de l’1 a la taula del 10. Un recurs per aprendre les taules de multiplicar jugant! Fes girar les rodes fins a aconseguir que tots els resultats coincideixin!

Amb un auto corrector perquè els infants puguin comprovar si la resposta és la correcta.

Més informació

Com les he de muntar?

El muntatge és molt senzill, cal que retalleu cada pàgina per damunt de les lletres o números, d’aquesta manera cada roda us quedara una mica més gran o més petita depenent de com comenceu, després les heu de plastificar, i per acabar, ajunteu totes les rodes, claveu una xinxeta just al centre, i ara que ja teniu un foradet fet, només cal que pressioneu una mica per posar l’enquadernador! I fer-les girar!

Com funcionen?

Les rodes tenen tres nivells, en un primer nivell, trobem les operacions, en el segon trobem els números que corresponent al resultat de les operacions escrites en lletres i en el tercer escrit en nombres.

Objectiu principal, fer que l’operació que busquem coincideixi amb els seus resultats.

Per exemple:

1×1 – U – 1
5×5- vint-i-cinc – 25

Les rodonetes de colors, són auto correctors, entenem que en una aula, on és més probable que s’utilitzi aquest material, no sempre podem estar pendents de cada infant en el moment precís, i a més a més, és molt important que el grup aprengui a autogestionar-se.

Cada roda de multiplicar té associada una targeta amb la combinació de colors correctes per comprovar si realment hem resolt aquella operació de manera correcta!

M’agradaria fer un apunt, he tingut molts dubtes per posar o no els guions en els números escrits amb lletres, en les imatges no els veureu, xo finalment els he incorporat, estèticament no quedaven bé, o si mes no a mi no m’agradaven, però considero que si estem realitzant un aprenentatge, ha de ser ben fet, i per tant el grup ha d’interioritzar que els números s’escriuen amb guió.

Les combinacions de colors en dos grups de rodes. És a dir, de la taula de l’1 a la taula de 4, són les mateixes combinacions, i de la taula del 5 a la taula del 10 també. Després de fer moltes rodes, i moltes proves, amb diferents infants i edats, he valorat que aquest simple detall millorava l’aprenentatge.

Amb el PDF que comprareu, també hi ha unes targetes amb cada operació des de 1×1 fins a 10×10, amb el mateix color que la roda corresponent. Aquestes targetes, ús serviran per fer més dinàmic el joc.

Si doneu a cada infant les targetes corresponents a la taula de l’1, més la roda de l’1 i l’auto corrector de l’1, ja podeu començar el joc!

Espero que gaudiu d’aquest material!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Rodes de multiplicar”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *