Projecte Creaduca

Creant i educant per el futur

Apostem per l’educació en valors i posar la vida al centre, aquests dos aspectes seran els que ens ajudaran a compartir amb infants i joves aprenentatges per a tenir una base solida en l’àmbit emocional i afectiu.
Projecte Creaduca

Tot això que veus es Creaduca.

Creaduca neix de la necessitat de facilitar aprenentatges significatius i a traves del joc a joves amb diversitat funcional que no han superat les habilitats acadèmiques durant la seva etapa en l’educació secundaria obligatòria.

 

Fruit d’aquesta necessitat i inquietud de poder compartir i proporcionar un canvi de mirada, creaduca creix.

 

Des de creaduca apostem per l’educació en valors i posar la vida al centre, aquets dos aspectes seran els que ens ajudaran a compartir amb infants i joves aprenentatges per a tenir una base solida en l’àmbit emocional i afectiu per tal de conviure de manera saludable amb ells mateixos i amb la resta de la societat, però també per adquirir les habilitats acadèmiques i competències bàsiques de manera inclusiva, divertida i més senzilla.

 

Tot el material que trobareu esta generat fruit de la necessitat de treballar amb diferents infants i joves al llarg de la vida professional, que jo, l’Anna, la persona que es troba darrera d’aquest projecte he tingut.

 

Jo sóc l’Anna!

Si ets aquí es possible que alguna vegada m’hagis vist a les xarxes socials. Sóc una persona absolutament dinàmica, curiosa i molt intensa. Somio en canviar el món i per a fer-ho primer ens hem d treure la vena dels ulls i després canviar la nostra mirada respecte a l’educació i el món social. Confio plenament en que col·lectivament podrem fer-ho.

Sóc feminista, un valor del que ningú em farà dubtar i que intento transmetre dia a dia a totes les persones amb les que treballo.

Em fa feliç saber que estàs llegint aquestes línies.

Si et queden aquí, trobaràs moltíssims recursos per treballar diferents conceptes, propostes educatives, contes… Un baül ple de màgia!

VOLS REBRE TOTES LES NOVETATS?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tots els nous continguts descarregàbles i noves propostes didàctiques.
0
    0
    CISTELLA
    La cistella està buidaTornar a la botiga