Sorollometre

25 setembre 2017 Bloc de notícies i novetats

Cap comentari


En Harry i l’Ullals ens ajuden a fer silenci!
A mi personalment no m’agrada que els nens i nenes hagin d’estar en silenci, però si que és cert que una mica d’ordre a l’aula va bé!
Per això us presento aquest cocodril! El recurs és molt fàcil d’utilitzar!
Pels que feu assemblees a l’aula és un bon moment per presentar al personatge, i si l’acompanyeu d’un peluix ja serà genial!

El Sorollometre funciona així:
Cada dia tindreu un encarregat del control de la veu, i posareu el seu nom en la fitxa respectiva.

Les següents tres fitxes són com els colors del semàfor. Al mig del cercle i heu de posar un llum d’aquests que van amb piles i són un polsador.

A mesura que veieu que l’aula va augmentant el nivell de veu doncs premeu el primer llum i continueu fent la classe, si el to de veu continua fort doncs premeu el segon, i si la cosa no millora premeu el tercer. Aquí entra en joc l’encarregat que serà qui us ajudarà a gestionar el silenci o el control de la veu de l’aula.

És interessant que prèviament treballeu amb els infants quins són els recursos que podeu utilitzar perquè els infants abaixin el to de veu quan l’encarregat li toqui fer la feina. Més aviat per evitar aquelles actituds d’autoritarisme d’un infant cridant encara més perquè els seus companys abaixin la veu!

És molt fàcil! Si plastifiqueu les fitxes, els llums s’aguanten perfectament!

Gràcies!!! I seguim!

Podeu descarregar les fitxes aquí:


GUIA D’ACTIVITATS “ESTIMA EL TEU COS”

22 febrer 2021 Bloc de notícies i novetats

Puc assegurar-vos que mai havia tingut un llibre a les mans en el que sentis identificada tan profundament i en el que penso que estan representades les dones, les dones […]


Drets de la infància

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

El pròxim dia 20 de novembre es commemora el dia internacional dels drets de la infància. En la meva trajectòria personal i professional he treballat molt en aquesta línia i […]


Estructura d’una conversa

12 novembre 2020 Bloc de notícies i novetats

Si una cosa em sembla magnifica i enriquidora de les persones és que puguem ser totes diferents, que tinguem habilitats oposades i que allò que a mi em resulta absolutament […]

Escriu un comentari

VOLS REBRE LES NOSTRES NOVETATS?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tots els nous continguts descarregàbles i noves propostes didàctiques.
0
    0
    Cistella de la compra
    La cistella està buida