Recursos gratuïts

Tan diferents com iguals

Tan diferents com iguals

Més informació

Tan diferents com iguals, un conte de Javi costales, editat per Edicions del pirata.
Directe a la meva estanteria d’imprescindibles per sempre més.

Aquest conte ens explica la història de la Lula, una tortuga que era una mica lenta, per aquest motiu els seus companys reien d’ella.
El mestre gat, reflexiona amb tota l’aula i mentre els ensenyael significat de la paraula RESPECTE els ajuda a veure que tots i totes tenen coses bones i dolentes, i això mai pot ser un motiu de burla.

Per a treballar el llibre us porto diferents activitats, així el podeu treballar, amb diferents franja d’edat, però us recomano molt que l’incorporeu a les vostres aules, cases, espais educatius i de lleure…

PELS MÉS PETITS

Pels més petits, ús proposo fer una tortuga, com la Lula, que us ajudarà a explicar el conte de manera més dinàmica i divertida, i serà més fàcil posar-nos a la pell de la Lula, per saber com s’ha sentit.

La proposta l’he tret del llibre de Reciclar i Crear, 51 manualitats amb oueres de cartó, editat per Estrella Polar.

Només necessiteu unes oueres, un trosset de cartolina groga i uns ulls saltones, així com pintura verda i groga!

És molt senzilla de fer, ja ho veieu!

UNA MICA MÉS GRANS

Us porto 3 propostes d’activitats.

Una en la que els infants han d’endreçar les lletres de la paraula RESPECTE.

Crec que podeu obrir una reflexió molt interessant sobre aquesta temàtica, relacionada amb els diferents valors que l’envolten.

Un altre en la que els infants han d’escriure dues paraules que comencin per la mateixa lletra que l’animal que surt a la fitxa, que són, tots els animals del conte que van a la mateixa escola que la Lula.

I per últim, una activitat per a una mica més grans, on els infants han de posar una foto seva al centre del cercle i buscar 4 coses bones que tenen i 4 coses bones que creuen que podrien millorar.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Tan diferents com iguals”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *